5azrvvccWin een Flandria draagtas!
Op 17 mei 2010 lanceert Flandria, het Belgische keurmerk van groenten en fruit, een nieuwe reclamecampagne met nieuwe televisiespots én een nieuwe slogan!
Wil jij graag een mooie, handige Flandria-draagtas winnen? Doe dan mee en krijg gratis de Flandria-tas thuis toegestuurd!
Je hoeft enkel te antwoorden op de vraag:
wat is de nieuwe slogan van Flandria?
a) Flandria is er voor iedereen
b) We hebben allemaal iets met Flandria
c) Die van Flandria zijn niet van gisteren
Tip: bekijk de spots op tv of surf naar de website www.mijnflandria.be
Noteer dan de juiste slogan op een voldoende gefrankeerde witte of gele briefkaart samen met je naam, voornaam en volledig adres en stuur op naar LAVA t.a.v. Ilse Ceulemans, Leuvensesteenweg 130 A, 3191 Boortmeerbeek of mail naar marketing@lava.be tegen ten laatste 31 mei 2010.

Voorjaar 2016
De achtste druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is verschenen.
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie.
Bestel nu uw exemplaar via één van de webshops vermeld op deze pagina of reserveer nu zonder verzendkosten bij Bol.com
Laatste reviews, op Bol.com
Eenvoudig uitgelegd met tevens prachtige foto's als illustratie
In dit boek vind je prachtige foto's en een overzichtelijke index. De uitleg is zeer goed gebracht en begrijpbaar. Dit alles maakt dat het boek meer dan zijn geld waard is.
Nooit te oud om te leren
Ik heb al 40 jaar een volkstuin. Toch vind ik in dit boek allerlei nuttige tips. Je hebt er meteen weer helemaal zin in!!! Ik kan deze encyclopedie elke moestuinder, rijp of groen, aanbevelen. Heldere uitleg, goede foto's.
Eindelijk het tuinboek waar ik zat op te wachten!
Dit is een super compleet tuinboek. Echt alles staat er in, hoe je een courgettezaadje in de grond stopt bijvoorbeeld, met de punt naar beneden of juist naar boven... lijkt onbelangrijke vraag, maar het antwoord heb ik pas hier gevonden. Zo concreet en praktisch is dit boek.
Klik hier om nog meer recente recensies te lezen.