Leuk om te zien : De vierde druk van Groente en Fruit Encyclopedie, samen op de foto met “Dagelijkse Kost” van Jeroen Meus bij de toppers van Azur.be. De Groente en Fruit Encyclopedie werd immers opgenomen in de speciale aanbieding “Toppers aan Topprijzen”

a7b00bf7850d439496fcabc01820db18

De Groente en Fruit Encyclopedie staat nu in de top 5 van de best verkopende boeken van Azur.be en is er ook het best verkopende tuinboek.

Lees hier alle info over de Groente en Fruit Encyclopedie.

Klik hieronder op de figuren om onmiddellijk naar de Toppers aan Topprijzen te gaan.

image26[13]

image151[17]

image35[8]

image[7]

Klik op de figuren hierboven om onmiddellijk naar de Toppers aan Topprijzen te gaan.

Lees hier alle info over de Groente en Fruit Encyclopedie.

Voorjaar 2016
De achtste druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is verschenen.
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie.
Bestel nu uw exemplaar via één van de webshops vermeld op deze pagina of reserveer nu zonder verzendkosten bij Bol.com
Laatste reviews, op Bol.com
Eenvoudig uitgelegd met tevens prachtige foto's als illustratie
In dit boek vind je prachtige foto's en een overzichtelijke index. De uitleg is zeer goed gebracht en begrijpbaar. Dit alles maakt dat het boek meer dan zijn geld waard is.
Nooit te oud om te leren
Ik heb al 40 jaar een volkstuin. Toch vind ik in dit boek allerlei nuttige tips. Je hebt er meteen weer helemaal zin in!!! Ik kan deze encyclopedie elke moestuinder, rijp of groen, aanbevelen. Heldere uitleg, goede foto's.
Eindelijk het tuinboek waar ik zat op te wachten!
Dit is een super compleet tuinboek. Echt alles staat er in, hoe je een courgettezaadje in de grond stopt bijvoorbeeld, met de punt naar beneden of juist naar boven... lijkt onbelangrijke vraag, maar het antwoord heb ik pas hier gevonden. Zo concreet en praktisch is dit boek.
Klik hier om nog meer recente recensies te lezen.

  2 reacties aan “De Groente en Fruit Encyclopedie, nu bij de Toppers aan Topprijzen!”

Reacties (1) Pingbacks (1)
  1. Misschien beetje een stomme vraag, maar zijn er toevallig ook Turkse groenten te vinden in deze encyclopedie? Veel groenten die in de Turkse keuken worden gebruikt, worden nauwelijks tot nooit gebruikt in Nederland, vandaar dat ik regelmatig op zoek ben naar correcte vertalingen voor op mijn turkse recepten website.

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)