apr 142010
 

Dit veel gelezen artikel van april 2009 is nu weer actueel en gaat over de verschillende aandachtspunten bij de aankoop en het uitplanten van groenteplanten. De groentetuin in april, klik hier Bij mijn bezoek aan het tuincentrum werd ik aangesproken door een dame die mij vroeg “of die slaplantjes al buiten kunnen geplant worden??”
Ik vond het dan ook een goed  idee om even het aangeboden vroege assortiment  van groenteplanten één voor één te bespreken en de verschillende aandachtspunten bij de aankoop en het uitplanten de revue te laten passeren. Sommige groentesoorten zijn inderdaad op hun best als ze zo vroeg mogelijk geplant worden. Maar er zijn ook groenten die nu beter nog niet geplant zouden worden, of in ieder geval in beperkte hoeveelheid.

Lees verder over plantjes kopen van sla, spitskool, selder, peterselie, broccoli, bloemkool en rode kool.

Juni 2014
De zesde druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is nu overal verkrijgbaar!
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie! Koop nu online via de webshops vermeld op deze pagina of koop nu zonder verzendkosten bij Bol.com Laatste review, 28 mei, op Bol.com : Eindelijk het tuinboek waar ik op zat te wachten!