Tim schrijft : “Onlangs vond ik uw website toen ik informatie zocht over het kweken van pepers. Dit is een hobby van mij die ik nu voor het derde seizoen uitoefen. Ik wou u graag wijzen op de website die ik heb opgezet over chillipepers. Hierop vind u niet alleen veel informatie, maar ook een forum, zadenuitwisseldienst en peperdatabase. Het forum heeft in minder dan een jaar al meer dan 160 leden geworven en is hartstikke gezellig.” Op chilipepers.nl vind je alle informatie over pepers en hoe je deze zelf kunt kweken. Op het uitgebreide forum kun je jouw eigen pepers laten zien, informatie uitwisselen, recepten delen en nog veel meer. 
Met ChilliPepers.nl hoop ik kennis over deze fantastische planten te verbreiden. Ik nodig iedereen dan ook uit om lid te worden van deze website en mee te praten op het forum.

Zelf pepers kweken?

Dit  is hartstikke leuk en helemaal niet moeilijk. Je leest er uitgebreid over in de beginnershandleiding. Het enige dat je nodig bent is wat aarde, een zaaibak, en natuurlijk de zaadjes. Zaadjes zijn gemakkelijk te bemachtigen bij online webshops, maar je kunt ook kijken bij onze zadenuitwisseldienst waar altijd wel mensen bereid zijn een aantal zaden te schenken. Dit is ook dé plek om je collectie uit te breiden.

Klik op www.chillipepers.nl om de website te bezoeken.

Verder nog even wijzen op een andere website (van Peter) over chilipers : klik hier voor het berichtje dat er vorig jaar over verscheen.

Ook zin om even te gast zijn op “GroentenInfo”? Stuur dan uw berichtje en foto’s naar lezersbijdrage@plantaardig.com.

Voorjaar 2016
De achtste druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is verschenen.
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie.
Bestel nu uw exemplaar via één van de webshops vermeld op deze pagina of reserveer nu zonder verzendkosten bij Bol.com
Laatste reviews, op Bol.com
Eenvoudig uitgelegd met tevens prachtige foto's als illustratie
In dit boek vind je prachtige foto's en een overzichtelijke index. De uitleg is zeer goed gebracht en begrijpbaar. Dit alles maakt dat het boek meer dan zijn geld waard is.
Nooit te oud om te leren
Ik heb al 40 jaar een volkstuin. Toch vind ik in dit boek allerlei nuttige tips. Je hebt er meteen weer helemaal zin in!!! Ik kan deze encyclopedie elke moestuinder, rijp of groen, aanbevelen. Heldere uitleg, goede foto's.
Eindelijk het tuinboek waar ik zat op te wachten!
Dit is een super compleet tuinboek. Echt alles staat er in, hoe je een courgettezaadje in de grond stopt bijvoorbeeld, met de punt naar beneden of juist naar boven... lijkt onbelangrijke vraag, maar het antwoord heb ik pas hier gevonden. Zo concreet en praktisch is dit boek.
Klik hier om nog meer recente recensies te lezen.

  5 reacties aan “Website over pepers”

Reacties (5)
 1. Die zaadjes moet je toch niet kopen, als je 1 chilipepertje laat drogen dan heb je zaadjes genoeg voor verschillende plantjes

 2. Nog even een update:
  Nieuwe domeinnaam Belgische peperzadenwebsite:
  http://www.peperzadenwinkel.be

  Alle info en weetjes over chilipepers

 3. Hey, onze website is vernieuwd.

  Kijk even hier : http://www.easywebshop.com/chilizaden

  Meer dan 80 soorten chilipepers

 4. Hey,

  Ben je opzoek naar peperzaden.
  Hier vind je peperzaden aan een zeer voordelige prijs.

  http://peperzaden.snypes.nl

  20 zaden per pakje
  bij aankoop van 5 pakjes, 1 gratis zakje verassingszaden!

  banana Sweet
  Hungarian Wax Hot / Sweet
  Cayenne Long Slim
  Habanero Red
  TAM Jalapeno
  Jalapeno
  Thai Chili

  Paksoi 200 zaden voor maar 1.39
  Chinese Broccoli 200 zaden 1.50

  Met vriendelijke groeten,

  Dirk

 5. goeie dag
  vraagje
  Waar vind ik jonge plantjes ??
  wil graag chilli pepertjes kweken
  ben helemaal nieuw 🙁

  groetjes robby

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)