Culinair Ontdekt: Waterkers : Nick Trachet schrijft regelmatig steengoede bijdragen over speciale groenten op Brusselnieuws.be, dit in de reeks ‘Culinair Ontdekt’. De laatste keer dat het over groenten ging, was ondertussen al een tijdje geleden. (Rutabaga – Koolraap).

Zopas  heeft hij allerlei weetjes over waterkers verzameld samen met tips voor het gebruik in de keuken. Lees dan ook het pas verschenen artikel van Nick Trachet op brusselnieuws.be :

Voorjaar 2016
De achtste druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is verschenen.
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie.
Bestel nu uw exemplaar via één van de webshops vermeld op deze pagina of reserveer nu zonder verzendkosten bij Bol.com
Laatste reviews, op Bol.com
Eenvoudig uitgelegd met tevens prachtige foto's als illustratie
In dit boek vind je prachtige foto's en een overzichtelijke index. De uitleg is zeer goed gebracht en begrijpbaar. Dit alles maakt dat het boek meer dan zijn geld waard is.
Nooit te oud om te leren
Ik heb al 40 jaar een volkstuin. Toch vind ik in dit boek allerlei nuttige tips. Je hebt er meteen weer helemaal zin in!!! Ik kan deze encyclopedie elke moestuinder, rijp of groen, aanbevelen. Heldere uitleg, goede foto's.
Eindelijk het tuinboek waar ik zat op te wachten!
Dit is een super compleet tuinboek. Echt alles staat er in, hoe je een courgettezaadje in de grond stopt bijvoorbeeld, met de punt naar beneden of juist naar boven... lijkt onbelangrijke vraag, maar het antwoord heb ik pas hier gevonden. Zo concreet en praktisch is dit boek.
Klik hier om nog meer recente recensies te lezen.

  2 reacties aan “Culinair Ontdekt: Waterkers”

Reacties (2)
 1. Hallo,

  Een prachtig artikel over waterkers.Misschien ter inlichting voor de lezers
  even:
  http://www.cressana.com vermelden.
  Dit is de mooie site over het kweken en gebruiken
  van waterkers.

  Groetjes

  Willy

 2. beste,

  zoek ook eens naar snijbiet, bij nick trachet,
  een heel lekker recept voor deze oude groente.
  het staat onderaan dit artikel
  mvgr. jan

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)