“Met het oogsten van de wortels kan ook de kroppenteelt starten. De wortel moet goed afgerijpt zijn. Niet afgerijpte wortels geven kleine en losse kroppen. Indien u de vroege rassen al wenst te oogsten eind september, begin oktober is het belangrijk om dit na te gaan. Het…. ”

lees verder

Voorjaar 2016
De achtste druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is verschenen.
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie.
Bestel nu uw exemplaar via één van de webshops vermeld op deze pagina of reserveer nu zonder verzendkosten bij Bol.com
Laatste reviews, op Bol.com
Eenvoudig uitgelegd met tevens prachtige foto's als illustratie
In dit boek vind je prachtige foto's en een overzichtelijke index. De uitleg is zeer goed gebracht en begrijpbaar. Dit alles maakt dat het boek meer dan zijn geld waard is.
Nooit te oud om te leren
Ik heb al 40 jaar een volkstuin. Toch vind ik in dit boek allerlei nuttige tips. Je hebt er meteen weer helemaal zin in!!! Ik kan deze encyclopedie elke moestuinder, rijp of groen, aanbevelen. Heldere uitleg, goede foto's.
Eindelijk het tuinboek waar ik zat op te wachten!
Dit is een super compleet tuinboek. Echt alles staat er in, hoe je een courgettezaadje in de grond stopt bijvoorbeeld, met de punt naar beneden of juist naar boven... lijkt onbelangrijke vraag, maar het antwoord heb ik pas hier gevonden. Zo concreet en praktisch is dit boek.
Klik hier om nog meer recente recensies te lezen.

  2 reacties aan “Artikel in de kijker : Forcerie van witloof in de grond”

Reacties (2)
  1. In wat voor een grond zijn de wortels gezet ?

  2. Ik heb witloofwortels in de grond gestoken, zoals beschreven. De eerste rijen zaten er al een maand in. Ik ben dan vandaag eens gaan controleren en tot mijn verbazing is alles rot geworden??? Ik weet niet wat er is misgelopen.
    Kan er iemand mailen wat ik verkeerd gedaan heb? Heel veel dank voor je reactie.

    Met vriendelijke groeten

    Tony Winters

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)