Woensdag 15 mei 2008 werden de eerste wortelen van het nieuwe seizoen verkocht op de Reo Veiling te Roeselare.
Deze wortelen werden geteeld in een plastic tunnel in het VABI (Vrij Agro- en Biotechnisch Instituut) te Roeselare door twee van mijn eindejaarsstudenten als onderdeel van hun geïntegreerde proef. U leest er alles over in dit bericht op de website van de Reo-veiling : Eerste jonge wortels geveild en ook in de geschreven pers in België en de AGF pers in Nederland. Lees verder : Eerste jonge wortels geveild

Wat u niet vindt in deze berichten is hoe u ook zo vroeg wortelen kan hebben, maar dat leest u in het volgende bericht. U zal het merken : dat kunt u ook!

*REO:Eerste jonge wortels geveild
*Het Nieuwsblad – Gemeente Roeselare: REO veilt eerste jonge wortels
*VRT.net deredactie.be – Eerste wortelen geveild in Roeselare
*www.vakbladagf.nl | AGF Nieuws | REO verkoopt eerste jonge wortels
*De Standaard Online – REO veilt eerste jonge wortels
*KW.be – Krant van West-Vlaanderen : eerste jonge wortels
*AGF.nl : REO verkoopt eerste jonge wortelen

Voorjaar 2016
De achtste druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is verschenen.
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie.
Bestel nu uw exemplaar via één van de webshops vermeld op deze pagina of reserveer nu zonder verzendkosten bij Bol.com
Laatste reviews, op Bol.com
Eenvoudig uitgelegd met tevens prachtige foto's als illustratie
In dit boek vind je prachtige foto's en een overzichtelijke index. De uitleg is zeer goed gebracht en begrijpbaar. Dit alles maakt dat het boek meer dan zijn geld waard is.
Nooit te oud om te leren
Ik heb al 40 jaar een volkstuin. Toch vind ik in dit boek allerlei nuttige tips. Je hebt er meteen weer helemaal zin in!!! Ik kan deze encyclopedie elke moestuinder, rijp of groen, aanbevelen. Heldere uitleg, goede foto's.
Eindelijk het tuinboek waar ik zat op te wachten!
Dit is een super compleet tuinboek. Echt alles staat er in, hoe je een courgettezaadje in de grond stopt bijvoorbeeld, met de punt naar beneden of juist naar boven... lijkt onbelangrijke vraag, maar het antwoord heb ik pas hier gevonden. Zo concreet en praktisch is dit boek.
Klik hier om nog meer recente recensies te lezen.

  Een reactie aan “De vroegste wortelen zijn verkocht”

Reacties (1)
  1. Verleden jaar op de opendeur dagen geweest in de tuinbouwschool te Roeselare. U had ons uitgenodigd via de site. Dit jaar heb ik niks gezien.
    Kunt u nog zeggen wanneer die doorgaan.

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)