“Al enkele jaren liep DLV rond met het idee ook in spruitkool een mooie demonstratie te organiseren en hier een groot evenement van te maken. Dit resulteerde in een actie met als doel de kwaliteit en houdbaarheid van spruiten te verhogen en de spruitkoolkwaliteitsgroep.

Hiervoor zijn telersbijeenkomsten georganiseerd welke goed bezocht werden. Dit leidd naar de spruitkoolboulevard. Het doel van de Spruitkoolboulevard is om alle nieuwe en innovatieve ontwikkelingen in de teelt van spruitkool bij elkaar te brengen en laagdrempelig toegankelijk te maken voor de gehele sector. Op deze manier kunnen we met iedereen die daarbij betrokken is de teelt een nieuwe impuls geven en nieuw elan aanboren.”

Op 23 oktober is de spruitkoolboulevard geopend voor het publiek

Lees meer op de website volledig gewijd aan dit evenement.

Juni 2014
De zesde druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is nu overal verkrijgbaar!
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie! Koop nu online via de webshops vermeld op deze pagina of koop nu zonder verzendkosten bij Bol.com Laatste review, 28 mei, op Bol.com : Eindelijk het tuinboek waar ik op zat te wachten!

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)