Misschien had u de serie Groenten op de barbecue al opgemerkt. Ook op TV is er nu aandacht voor groenten op de barbecue, getuige het programma Kassa bij VARA.

Nederland is massaal aan de barbecue, zo lijkt het deze zomer. Voor veel mensen betekent dat een stevige vleesconsumptie die vaak ten koste gaat van de groente– en fruit– inname.

Tijd voor het Voedingscentrum om hier nuttige adviezen over te geven. Want groente en fruit passen prima op de barbecue.

Een stuk pompoen, paprika, zoete mais, tomaat of komkommer kan prima aan de spies, zegt voedingsdeskundige Els Dijkstra in het programma Kassa. Ook fruit is lekker op de barbecue.
Ze raadt met name aan ananas en perzik te verwarmen op het rooster. Lekker en bovendien bevatten ze veel vitamines, zegt ze.

Bekijk hier de video van dit programma met barbecuetips Kassa op ConsumentenTV

Op 9 januari 2015 verschijnt
de zevende druk van de Groente en Fruit Encyclopedie!
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie.
Reserveer nu uw exemplaar via één van de webshops vermeld op deze pagina of reserveer nu zonder verzendkosten bij Bol.com
Laatste twee reviews, op Bol.com
Eenvoudig uitgelegd met tevens prachtige foto's als illustratie "aardappeltje" |30-39 jaar | Oosterzele
19 augustus 2014
In dit boek vind je prachtige foto's en een overzichtelijke index. De uitleg is zeer goed gebracht en begrijpbaar. Dit alles maakt dat het boek meer dan zijn geld waard is.
Nooit te oud om te leren janhil |70+ jaar | Uitgeest |
12 augustus 2014 Ik heb al 40 jaar een volkstuin. Toch vind ik in dit boek allerlei nuttige tips. Je hebt er meteen weer helemaal zin in!!! Ik kan deze encyclopedie elke moestuinder, rijp of groen, aanbevelen. Heldere uitleg, goede foto's.
Pluspunten: Rijk geillustreerd, Inspirerend, Volledig, Praktisch, Heldere uitleg
Klik hier om nog meer recente recensies te lezen.

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)