Misschien had u de serie Groenten op de barbecue al opgemerkt. Ook op TV is er nu aandacht voor groenten op de barbecue, getuige het programma Kassa bij VARA.

Nederland is massaal aan de barbecue, zo lijkt het deze zomer. Voor veel mensen betekent dat een stevige vleesconsumptie die vaak ten koste gaat van de groente– en fruit– inname.

Tijd voor het Voedingscentrum om hier nuttige adviezen over te geven. Want groente en fruit passen prima op de barbecue.

Een stuk pompoen, paprika, zoete mais, tomaat of komkommer kan prima aan de spies, zegt voedingsdeskundige Els Dijkstra in het programma Kassa. Ook fruit is lekker op de barbecue.
Ze raadt met name aan ananas en perzik te verwarmen op het rooster. Lekker en bovendien bevatten ze veel vitamines, zegt ze.

Bekijk hier de video van dit programma met barbecuetips Kassa op ConsumentenTV

Juni 2014
De zesde druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is nu overal verkrijgbaar!
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie! Koop nu online via de webshops vermeld op deze pagina of koop nu zonder verzendkosten bij Bol.com Laatste review, 28 mei, op Bol.com : Eindelijk het tuinboek waar ik op zat te wachten!

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)