aug 032008
 


Tim schrijft : “Onlangs vond ik uw website toen ik informatie zocht over het kweken van pepers. Dit is een hobby van mij die ik nu voor het derde seizoen uitoefen. Ik wou u graag wijzen op de website die ik heb opgezet over chillipepers. Hierop vind u niet alleen veel informatie, maar ook een forum, zadenuitwisseldienst en peperdatabase. Het forum heeft in minder dan een jaar al meer dan 160 leden geworven en is hartstikke gezellig.” Op chilipepers.nl vind je alle informatie over pepers en hoe je deze zelf kunt kweken. Op het uitgebreide forum kun je jouw eigen pepers laten zien, informatie uitwisselen, recepten delen en nog veel meer. 
Met ChilliPepers.nl hoop ik kennis over deze fantastische planten te verbreiden. Ik nodig iedereen dan ook uit om lid te worden van deze website en mee te praten op het forum.

Zelf pepers kweken?

Dit  is hartstikke leuk en helemaal niet moeilijk. Je leest er uitgebreid over in de beginnershandleiding. Het enige dat je nodig bent is wat aarde, een zaaibak, en natuurlijk de zaadjes. Zaadjes zijn gemakkelijk te bemachtigen bij online webshops, maar je kunt ook kijken bij onze zadenuitwisseldienst waar altijd wel mensen bereid zijn een aantal zaden te schenken. Dit is ook dé plek om je collectie uit te breiden.

Klik op www.chillipepers.nl om de website te bezoeken.

Verder nog even wijzen op een andere website (van Peter) over chilipers : klik hier voor het berichtje dat er vorig jaar over verscheen.

Ook zin om even te gast zijn op “GroentenInfo”? Stuur dan uw berichtje en foto’s naar lezersbijdrage@plantaardig.com.

Juni 2014
De zesde druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is nu overal verkrijgbaar!
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie! Koop nu online via de webshops vermeld op deze pagina of koop nu zonder verzendkosten bij Bol.com Laatste review, op Bol.com : Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren, compleet en toegankelijk. 22 juli 2014, Elleno | 20-29 jaar | Gouda Fantastisch boek over alle soorten groente en fruit die je je maar kan bedenken. Buiten dat het inderdaad erg compleet is, is het boek ook erg toegankelijk voor beginners. Het boek geeft zoveel basisinformatie over wat de planten nodig hebben. Een super goed boek voor iedereen die zijn eigen groente kweekt of hier aan wil gaan beginnen. Pluspunten: Volledig, Praktisch, Heldere uitleg Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren kompleet boek, gewoonweg af . Dokkertje | 50-59 jaar |Knokke-Heist , België . 16 juli 2014 ik was al lang op zoek naar een kompleet "Groenten en Fruit boek" en het boek van Luc Dedeene vond ik voor mij het beste , alles staat er zeer goed in beschreven tot in detail. Meststoffen, ziektes en verzorging enz ...

  5 reacties aan “Website over pepers”

Reacties (5)
 1. Die zaadjes moet je toch niet kopen, als je 1 chilipepertje laat drogen dan heb je zaadjes genoeg voor verschillende plantjes

 2. Nog even een update:
  Nieuwe domeinnaam Belgische peperzadenwebsite:
  http://www.peperzadenwinkel.be

  Alle info en weetjes over chilipepers

 3. Hey, onze website is vernieuwd.

  Kijk even hier : http://www.easywebshop.com/chilizaden

  Meer dan 80 soorten chilipepers

 4. Hey,

  Ben je opzoek naar peperzaden.
  Hier vind je peperzaden aan een zeer voordelige prijs.

  http://peperzaden.snypes.nl

  20 zaden per pakje
  bij aankoop van 5 pakjes, 1 gratis zakje verassingszaden!

  banana Sweet
  Hungarian Wax Hot / Sweet
  Cayenne Long Slim
  Habanero Red
  TAM Jalapeno
  Jalapeno
  Thai Chili

  Paksoi 200 zaden voor maar 1.39
  Chinese Broccoli 200 zaden 1.50

  Met vriendelijke groeten,

  Dirk

 5. goeie dag
  vraagje
  Waar vind ik jonge plantjes ??
  wil graag chilli pepertjes kweken
  ben helemaal nieuw :(

  groetjes robby

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)