image Home Grow Salad Bag of sla in een hangende zak.
Misschien hebt u deze groene plastic zak al gezien of hebt u de zak zelf aan de muur hangen, gevuld met viooltjes of surfinia’s.

Deze groene zak heet eigenlijk een FlowerPouch of FlowerTube (met teeltinstructies en bestelmogelijkheid).
De FlowerPouch is een stevige, UV bestendige langwerpige ‘zak’ met daarin verschillende openingen waar jonge plantjes of stekjes in gezet kunnen worden. Geschikt zijn vele soorten hangplanten maar ook kruiden.
Maar je kan er ook gewoon sla in telen. Een tiental slaplantjes kan je er in kwijt.

Het concept is een idee van en een alternatief voor de home grow salad bar.

Binnenkort is deze zak kant en klaar, gevuld met sla te koop, getuigde dit persbericht.

De tijd staat bij Home Grow niet stil. Dit geldt zeker ook voor de producten. Na onderzoek is gebleken dat veel consumenten graag zelf groente willen telen, maar door ruimte- en tijdgebrek dit nauwelijks doen. De oplossing hiervoor is de “home grow salad bag”.

Na aanschaf hangt de consument de zak aan de muur of het balkon. Zo is de consument dagenlang voorzien van plukverse sla in meerdere soorten. De “salad bag” is aan de achterkant voorzien van teelttips.
Een allesomvattend product dat bij veel consumenten tot de verbeelding zal spreken: vers, gezond en in eigen hand. De dames van Home Grow staan u graag te woord voor vragen over dit topproduct. De “home grow salad bag” is verkrijgbaar vanaf najaar 2007 en te zien op het Innovatieplein op Fresh Rotterdam. Meer info via de contactgegevens op www.homegrowsaladbar.com

Of je vult de zak zelf op. Met liefst wat verschillende slasoorten en kleuren zoals eikebladsla, krulsla, lollo rossa en lollo bionda. Wegens de variatie en het beperkte aantal is in dit geval enkele plantjes kopen in het tuincentrum beter dan zaaien.
Tenzij je ook al sla in de tuin teelt, of als je het concept uit de handleiding “saladegroenten kweken” gebruikt. Dan heb je immers zowiezo enkele plantjes die je uit de zaaikist kan overplaatsen naar de “groene zak”.
Saladgroenten kweken, één maal zaaien, meerdere keren oogsten.
Deel 1 : Het zaaien en de voorbereiding
Deel 2 : Kiemgroenten oogsten
Deel 3 : Kiemplantjes verspenen
Deel 4 : Babyleaf en slamix oogsten
Deel 5 : Laten uitgroeien tot volwassen plant

Juni 2014
De zesde druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is nu overal verkrijgbaar!
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie! Koop nu online via de webshops vermeld op deze pagina of koop nu zonder verzendkosten bij Bol.com Laatste review, op Bol.com : Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren, compleet en toegankelijk. 22 juli 2014, Elleno | 20-29 jaar | Gouda Fantastisch boek over alle soorten groente en fruit die je je maar kan bedenken. Buiten dat het inderdaad erg compleet is, is het boek ook erg toegankelijk voor beginners. Het boek geeft zoveel basisinformatie over wat de planten nodig hebben. Een super goed boek voor iedereen die zijn eigen groente kweekt of hier aan wil gaan beginnen. Pluspunten: Volledig, Praktisch, Heldere uitleg Klantbeoordeling: 5 van de 5 sterren kompleet boek, gewoonweg af . Dokkertje | 50-59 jaar |Knokke-Heist , België . 16 juli 2014 ik was al lang op zoek naar een kompleet "Groenten en Fruit boek" en het boek van Luc Dedeene vond ik voor mij het beste , alles staat er zeer goed in beschreven tot in detail. Meststoffen, ziektes en verzorging enz ...

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)