Vanaf maandag 23 mei is de eerste venkel van het nieuwe seizoen weer te koop.Venkel is een heerlijk product met een breed scala aan mogelijkheden. Bovendien is venkel rijk aan vitamine C en is caloriearm. Het product kenmerkt zich verder door de anijsachtige smaak en de geur. Stevige, gave knollen en ‘rokken’ die spierwit zijn, zijn het kenmerk van een goed kwaliteitsproduct.
Voor meer informatie en andere wetenswaardigheden over venkel, is sinds kort de vernieuwde internetsite http://www.venkel.nl beschikbaar. De site geeft informatie over het product zelf, heerlijke recepten en kooktips, en legio andere informatie over dit veelzijdige product.
Lees het volledige artikel op www.agf.nl

Alles over het in eigen tuin telen van venkel vindt u in het artikel “Knolvenkel een smaakmaker uit het zuiden”

Juni 2014
De zesde druk van de Groente en Fruit Encyclopedie is nu overal verkrijgbaar!
De hedendaagse moestuin is mooi, kleurrijk, plezant, ontspannend, lekker, gezond, hip, trendy…. Maar ooit komt er een tijd dat je ook aandacht hebt voor de prestaties en even onder de motorkap wil kijken. Ook daarvoor is er de Groente en Fruit Encylopedie! Koop nu online via de webshops vermeld op deze pagina of koop nu zonder verzendkosten bij Bol.com Laatste review, 28 mei, op Bol.com : Eindelijk het tuinboek waar ik op zat te wachten!

  2 reacties aan “Eerste venkel nieuwe seizoen en vernieuwde internetpagina”

Reacties (2)
  1. Knolvenkel, wat een prachtige groente. Tip, zaai de plantjes niet voor de langste dag(21 juni) dan zullen ze in de nazomer uitgroeien tot dikke knollen met een niet geëvenaarde smaak. Ik zaai slechts 2 maal per jaar en kweek mijn gehele oogst in het najaar en verwerk die dan in weck potten, een aanrader. Dewulf Peter

  2. Wie weet hoe het komt dat mijn gezaaide venkel omhoog schiet in plaats van dikke knollen te maken?
    Ik woon in Z. Frankrijk, misschien te warm???
    gr. Marianne van Wijngaarden

 Geef een reactie

(vereist)

(vereist)